AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin üstünde olmak

Kahve falında devenin üstünde olmak

Kahve falında devenin üstünde olmak ticarette şansının düşeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, hedeflerine ulaşacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında devenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek ibadete ağırlık verileceğine, aile saadetinin de artacağına delalettir.

Kahve falında devenin üstünde olmak ticarete adım atacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin üstünde birini görmek çok kötü günler yaşayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve üstünde olmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulur.

Kahve falında deve üstünde yük görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, önünü göremez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir