AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin üstünde birini görmek

Kahve falında devenin üstünde birini görmek

Kahve falında devenin üstünde birini görmek büyük bir karar verileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında devenin üstünde birini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında deve üstünde görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde birini görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Kahve falında devenin üstünde olmak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yolculuğa çıkmaya alamet eder.

Kahve falında deve üstünde gezmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında devenin üstünde birini görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında devenin üstünde görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir