AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve üstünde gezmek

Kahve falında deve üstünde gezmek

Kahve falında deve üstünde gezmek sağlık sorunları yaşanacağına, lüks içinde olacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında deve üstünde gezmek gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Kahve falında deve üstünde gezmek ekmeğinin de artacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deveyle gezmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deveye binip gezmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında deve gezdirmek refah düzeyinin düşeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulur.

Kahve falında deve üstünde birini görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında deve üstünde yük görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde olmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir