AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin insan yediğini görmek

Kahve falında devenin insan yediğini görmek

Kahve falında devenin insan yediğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, günah işlemekten korunacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin insan yediğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Kahve falında devenin insan yediğini görmek aile hayatının bozulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında deveye yemek yedirmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında insan eti yediğini görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın yemek yediğini görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insana yemek yedirmek bilincin artacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir