AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir insana yemek yedirmek

Kahve falında ölmüş bir insana yemek yedirmek

Kahve falında ölmüş bir insana yemek yedirmek kafasını rahatlatacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insana yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Kahve falında ölmüş insana yemek yedirmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insana yemek yedirmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanlara yemek yedirmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insanın yemek yediğini görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında insanların yemek yediğini görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında insan yediğini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin insan yediğini görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında insan etini yediğini görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir