AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek

Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek

Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının insan eti yediğini gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında başka birinin insan eti yediğini görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında insan eti yediğini görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin insan eti yediğini görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında insan etini yediğini görmek eşlerin ayrılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan yediğini görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir