AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti yediğini görmek

Kahve falında insan eti yediğini görmek

Kahve falında insan eti yediğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan eti yediğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında başka birinin insan eti yediğini görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında insan etini yediğini görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin insan eti yediğini görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan eti yediğini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında yılanın insan yediğini görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir