AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye yemek yedirmek

Kahve falında deveye yemek yedirmek

Kahve falında deveye yemek yedirmek olumsuz olaylar yaşayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deveye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı ya da kendinizle ilgili özel bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı ya da gizli planlara ya da gruplara dahil olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında deveye yemek yedirmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işarettir.

Kahve falında devenin insan yediğini görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Kahve falında deveye yemek vermek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında deve kuşu eti yemek dertlerinin bitip huzura ereceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında deve yemek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında deve dili yemek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulur.

Kahve falında deve eti yemek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir