AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde deveye binmek

Kahve falında çölde deveye binmek

Kahve falında çölde deveye binmek huzurunun yerine geleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde deveye binmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında çölde deveye binmek bir beladan kurtulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çölde deve görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında çölde ata binmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöl fırtınası görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çölde namaz kılmak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çölde su bulmak işlerinin daha da iyi olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çölde görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöl ve deniz görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir