AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal dışkısı görmek

Kahve falında mal dışkısı görmek

Kahve falında mal dışkısı görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mal dışkısı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında mal dışkısı görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkana mal almak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ticari mal görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mal müdürü görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mal satmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mal yüklemek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında yerli malı görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mal için kavga etmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, dertlerin bölüşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir