AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev tavşan görmek

Kahve falında dev tavşan görmek

Kahve falında dev tavşan görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zamanının boşa gideceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dev tavşan gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında dev tavşan görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında dev adam görmek kolaylık sağlayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev dalgaların üzerine geldiğini görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, darlık içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dev insan görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dev at görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini dev gibi görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev kaplumbağa görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında dev kelebek görmek rahata kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir