AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dev gibi görmek

Kahve falında kendini dev gibi görmek

Kahve falında kendini dev gibi görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, güçten düşeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında kendini dev gibi gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev gibi adam görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dev gibi görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında insanı dev gibi görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev gibi yılan görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında dev gibi örümcek görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini dev gibi görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında dev böcek görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir