AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev insan görmek

Kahve falında dev insan görmek

Kahve falında dev insan görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, geçim derdine düşeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında dev insan gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Kahve falında dev insan görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev insanlar görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, işlerin yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında insanı dev gibi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev adam görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev inek görmek hayır getirecek işlere girileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev yılan öldürmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, güzelliklere rast gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev deve görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir