AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev adam görmek

Kahve falında dev adam görmek

Kahve falında dev adam görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dev adam gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız aradığınız güven ortamını oluşturmanıza yardım edebilir.

Kahve falında dev bir adam görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev gibi adam görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev adam görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev bir yılan görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında dev karga görmek bereketli işler yapılacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında dev arı görmek derde ve kedere düşeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev kertenkele görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında dev kaya görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir