AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev kartal görmek

Kahve falında dev kartal görmek

Kahve falında dev kartal görmek yenilenme yaşayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında dev kartal gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dev kartal görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dev timsah görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dev hortum görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dev böcek görmek çok başarılı işlere girileceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında dev çekirge görmek şansının hep açık olacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dev kurbağa görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dev görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir