AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev görmek

Kahve falında dev görmek

Kahve falında dev görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Kahve falında dev gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Kahve falında dev timsah görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev hayvanlar görmek günah ve suç işleyeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev gibi yılan görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde dev dalga görmek büyük çaba sarfedeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak çıkmaza gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev insanlar görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında dev gibi örümcek görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev bir yılan görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir