AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev hortum görmek

Kahve falında dev hortum görmek

Kahve falında dev hortum görmek güzel günlerin sona ereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ele güne muhtaç olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında dev hortum gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için ürettiğiniz çözümler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında dev hortum görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük dev dalgalar görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dev dalgalar görmek gözden düşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev piton yılanı görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında dev bir yılan görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev inek görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev kedi görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir