AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev çekirge görmek

Kahve falında dev çekirge görmek

Kahve falında dev çekirge görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev çekirge gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında dev çekirge görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerinde çekirge görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirge yediğini görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara çekirge görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirgeden korkmak mevki kaybına uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evinde çekirge görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında elinde çekirge görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir