AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dev görmek

Kahve falında yeşil dev görmek

Kahve falında yeşil dev görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, çevrenizden takdir görmeye, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil dev gördüyseniz:

  • Planlar beklenmedik şekilde değişebilir.

Kahve falında yeşil dev görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dev kartal görmek yeni denemelerde bulunacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında dev kelebek görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında dev köpek görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında dev akrep görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dev dalgalar görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev aslan görmek hak yemeyeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir