AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev gemi görmek

Kahve falında dev gemi görmek

Kahve falında dev gemi görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, bir sınavdan geçileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kafasının boşalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Kahve falında dev gemi gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında dev gemi görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev ahtapot görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Kahve falında dev gibi adam görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev deniz dalgası görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında dev dalga görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev piton yılanı görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev hayvanlar görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü dev görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir