AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev dalga görmek

Kahve falında dev dalga görmek

Kahve falında dev dalga görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev dalga gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük dev dalga görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak işlerini boşvereceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Kahve falında dev dalgaların üzerine geldiğini görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, mesleğinde atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dev dalgaları izlemek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kimse ile tartışmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dev dalgalar görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dev dalgalar görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev dalga görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir