AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev hayvanlar görmek

Kahve falında dev hayvanlar görmek

Kahve falında dev hayvanlar görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev hayvanlar gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında dev hayvanlar görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev kaya görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dev ekran görmek işlerinin hafifleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dev yılan görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında dev yumurta görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında büyük dev dalgalar görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev yaratık görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir