AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözlü dev görmek

Kahve falında tek gözlü dev görmek

Kahve falında tek gözlü dev görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözlü dev gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Kahve falında tek gözlü dev görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek kendi geleceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına inanılır.

Kahve falında tek gözü kör görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü olmamak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında birini tek gözlü görmek aksine daha da zorlaştıracağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir