AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev piton yılanı görmek

Kahve falında dev piton yılanı görmek

Kahve falında dev piton yılanı görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev piton yılanı gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında dev piton yılanı görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı piton yılan görmek üzücü olaylar yaşanacağına, çok farklı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah piton yılanı görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz piton yılanı görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük piton yılanı görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah piton yılan görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı piton yılanı görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir