AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev bir balık görmek

Kahve falında dev bir balık görmek

Kahve falında dev bir balık görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, onu doyasıya yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında dev bir balık gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında dev balık görmek esenleyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev bir balık görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, bir organizasyona katılacağına delalet eder.

Kahve falında dev karıncalar görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işarettir.

Kahve falında dev hayvanlar görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında dev kertenkele görmek işlerinin hafifleyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında dev yumurta görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev elma görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında dev örümcek öldürmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir