AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev elma görmek

Kahve falında dev elma görmek

Kahve falında dev elma görmek çok daha büyük işlere gireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dev elma gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında dev elma görmek sabrını zorlayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev kadın görmek çalışmalarının artacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dev hortum görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dev gibi görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev balina görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dev hamam böceği görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hep dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine inanılır.

Kahve falında dev ağaç görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, umutlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir