AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev yumurta görmek

Kahve falında dev yumurta görmek

Kahve falında dev yumurta görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, her anlamda güçleneceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, edilen duaların kabul edileceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dev yumurta gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında dev yumurta görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dev görmek hayırlı adımlar atacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dev solucan görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev insanlar görmek sevdikleri ile kavuşacağına, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde dev dalga görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dev dalgaları izlemek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dev kuşlar görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, duaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir