AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev balık görmek

Kahve falında dev balık görmek

Kahve falında dev balık görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında dev balık gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında dev balık görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında dev bir balık görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir dev görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında tek gözlü dev görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalettir.

Kahve falında insanı dev gibi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında dev gibi adam görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dev dalga görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yalnız hissetmeye delalet eder.

Kahve falında dev piton yılanı görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir