AnaSayfa / Genel / Kahve falında desteyle dolar görmek

Kahve falında desteyle dolar görmek

Kahve falında desteyle dolar görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında desteyle dolar gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Kahve falında desteyle dolar görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dolar destesi görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında deste dolar görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir deste dolar görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işarettir.

Kahve falında ekin destesi görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret eder.

Kahve falında iskambil destesi görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir