AnaSayfa / Genel / Kahve falında deste halinde kağıt para görmek

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deste halinde kağıt para gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında deste kağıt para görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir deste kağıt para görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt deste para görmek kendisini ona adayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kağıt para destesi görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deste deste kağıt para bulmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para almak önünün kapanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir