AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskambil destesi görmek

Kahve falında iskambil destesi görmek

Kahve falında iskambil destesi görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında iskambil destesi gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında iskambil destesi görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iskambil oyunu oynamak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iskambil kartı görmek yepyeni biri haline geleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında iskambil görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında iskambil falı baktırmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Kahve falında iskambil kağıt oynamak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iskambil kağıdı almak karanlık kişilerle muhatap olacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir