AnaSayfa / Genel / Kahve falında deste dolar görmek

Kahve falında deste dolar görmek

Kahve falında deste dolar görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, içsel güvensizliklerinize, işlerini büyüteceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deste dolar gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir deste dolar görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Kahve falında dolar destesi görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalettir.

Kahve falında deste dolar görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya tabir olunur.

Kahve falında desteyle dolar görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında deste deste kağıt para görmek işinin en iyisi olacağına, insanların hayranlığını kazanacağına inanılır.

Kahve falında elinde desteyle para görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında deste para almak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında deste kağıt para görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir