AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deste kağıt para görmek

Kahve falında bir deste kağıt para görmek

Kahve falında bir deste kağıt para görmek boş yere korku duyulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir deste kağıt para gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kağıt deste para görmek hevesinin kursağında kalacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir deste kağıt para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deste kağıt para görmek rahata kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında desteyle kağıt para görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında deste deste kağıt para bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında kağıt para destesi görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir