AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli elbise giymek

Kahve falında desenli elbise giymek

Kahve falında desenli elbise giymek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli elbise giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında desenli elbise giymek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leopar desenli elbise giymek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında desenli elbise görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli çorap giymek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında desen görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında gül deseni görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında desenli çarşaf görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir