AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli elbise görmek

Kahve falında desenli elbise görmek

Kahve falında desenli elbise görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli elbise gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Kahve falında desenli elbise görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında leopar desenli elbise giymek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli elbise giymek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek deseni görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Kahve falında leopar deseni görmek yaraların merheminin bulunulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında desenli çorap giymek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında desenli pantolon görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir