AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek desenli elbise giymek

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, belalı insanlara denk geleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına inanılır.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında desenli elbise giymek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında leopar desenli elbise giymek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında çiçek deseni görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında desenli elbise görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında desenli çorap giymek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek deseni görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına rivayet eder.

Kahve falında desenli yorgan görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir