AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli çarşaf görmek

Kahve falında desenli çarşaf görmek

Kahve falında desenli çarşaf görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında desenli çarşaf gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Kahve falında desenli çarşaf görmek işbirliği içinde olacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında desenli pantolon görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine inanılır.

Kahve falında desenli ceket görmek ticaretinin de bozulmayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına inanılır.

Kahve falında desenli bardak görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül deseni görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında desenli yüzük görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında desenli kilim görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında desenli yorgan görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir