AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli çorap görmek

Kahve falında desenli çorap görmek

Kahve falında desenli çorap görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında desenli çorap gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Kahve falında desenli çorap giymek kısmetin ve başarının engelleneceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında desenli çorap görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli kilim görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında desen çizmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında desenli perde görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek deseni görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli gömlek görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında leopar deseni görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir