AnaSayfa / Genel / Kahve falında dertlerini anlatmak

Kahve falında dertlerini anlatmak

Kahve falında dertlerini anlatmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dertlerini anlatmak gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında derdini anlatmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında dert anlatmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, durgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birine derdini anlatmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında birine dert anlatmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında dertlerini anlatmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında derdini anlatamamak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir