AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders notu görmek

Kahve falında ders notu görmek

Kahve falında ders notu görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ders notu gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Kahve falında dersten yüksek not almak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ders notu görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulur.

Kahve falında derslerden iyi not almak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında yüksek not görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında not aldığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işaret eder.

Kahve falında sınav notlarını görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir