AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ders çalıştığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Kahve falında ders çalışan birini görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ders çalışırken görmek rahat yüzü göreceğine, en çetin zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında evde ders çalıştığını görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında okulda ders çalıştığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ders çalıştığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir