AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders anlatmak

Kahve falında ders anlatmak

Kahve falında ders anlatmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, gamsız bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ders anlatmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birine ders anlatmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, saadete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğrencilere ders anlatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ders anlatmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında üniversitede ders anlatmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda ders anlatmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalık anlatmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bekar ise evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dertlerini anlatmak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir