AnaSayfa / Genel / Kahve falında derse girmemek

Kahve falında derse girmemek

Kahve falında derse girmemek her şeyin iyiye doğru gideceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında derse girmemek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar daha büyük fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında ders notu görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında ders almak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, heveslerin söneceğine yorulur.

Kahve falında ingilizce dersi almak yeni maddi kapıların size açılacağın, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulur.

Kahve falında derse girmemek risk almaktan özenle kaçınacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında derse geç kalmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ingilizce dersinde olduğunu görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında din dersi almak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir