AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda ders işlediğini görmek

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek esenlik içinde olacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, birçok iş teklifi alınacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, malında zulüm meydana gelmesine inanılır.

Kahve falında okulda ders işlediğini gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bazı konular ya da tartışmalar daha karmaşık hal alabilir veya direkt cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında okulda ders işlemek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlemek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında halı işlemek eşlerin ayrılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası işlemek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelek işlemek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında seccade işlediğini görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir