AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders almak

Kahve falında ders almak

Kahve falında ders almak fakirlik yaşayacağına, ömür boyu devam edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bereketin geleceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ders almak gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında dersten atılmak huzurlu, mutlu olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek sorunları ortadan kaldıracağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ders çalışırken görmek insanların hayır dualarının alınacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendini ders çalışırken görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Kahve falında çok ders çalışmak işveren koltuğunda oturacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ingilizce dersi görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ders kitabı görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ders çalısmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir