AnaSayfa / Genel / Kahve falında derse girdiğini görmek

Kahve falında derse girdiğini görmek

Kahve falında derse girdiğini görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, onları gücendireceğine yorulur.

Kahve falında derse girdiğini gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında derse girdiğini görmek bereket ve zenginlik olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında derste başarısız olduğunu görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça dersi görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında derslerden zayıf almak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarih dersinden kalmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sınıfta ders yapmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda ders vermek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derslerden iyi not almak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir