AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta ders yapmak

Kahve falında sınıfta ders yapmak

Kahve falında sınıfta ders yapmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, anne ve baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında sınıfta ders yapmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Kahve falında sınıfta ders yapmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında sınıfta ders çalışmak daha zengin hale geleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına yorulur.

Kahve falında sınıfta ders vermek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, şanssızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfta derse girmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sınıfta ders işlemek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir