AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda ders vermek

Kahve falında okulda ders vermek

Kahve falında okulda ders vermek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzur ve kazanç getireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında okulda ders vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Kahve falında okulda ders vermek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Kahve falında okulda derse girmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Kahve falında okulda ders görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet eder.

Kahve falında okulda ders anlatmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda ders dinlemek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında okulda ders işlemek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında okulda derste olduğunu görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda ders yaptığını görmek şifa göreceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir