AnaSayfa / Genel / Kahve falında derste başarısız olduğunu görmek

Kahve falında derste başarısız olduğunu görmek

Kahve falında derste başarısız olduğunu görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında derste başarısız olduğunu gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında derste başarılı olduğunu görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Kahve falında derste başarısız olduğunu görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işarettir.

Kahve falında dersten başarısız olmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işinde başarılı olmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işinde başarısız olmak zararlarını telafi edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında okulda başarılı olduğunu görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, anne babayla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başarılı olamamak hastalıklarının biteceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir