AnaSayfa / Genel / Kahve falında derslerden zayıf almak

Kahve falında derslerden zayıf almak

Kahve falında derslerden zayıf almak ailesini hem gururlandıracağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, talihinin artacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında derslerden zayıf almak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında derslerden zayıf almak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dersten zayıf almak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ders dinlemek kızı olanların da gelin edeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında ders anlattığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ders almak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında camide ders vermek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran dersi vermek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında özel ders almak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir